Издавачки центар ТРИ повторно наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Издавачки центар ТРИ повторно подарува!

Овој пат се доделува примерок од „Дениција“, несомнено една од најубавите македонски поетски збирки од великанот на македонската книжевност, Петре М. Андреевски.

За да станете потенцијален добитник, најпрво лајкнете ја сликата поставена на Facebook страницата, споделете ја со своите пријатели и напишете го Вашето име во коментар.

Добитникот ќе биде објавен во понеделник на 10.10.2016 година, а книгата може да се подигне од Книжарница ТРИ во Дебар маало.

Повеќе за книгата – www.kniga.mk/denici-a.html