Лидија Ве наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Наградна игра на Лидија декорации!

За да станете потенцијален добитник потребно е:

1. Лајкнете ја Facebook страницата

2. Лајкнете и споделете ја јавно сликата поставена на страницата

Еден од Вас ќе биде добитник на табла за клучеви.

Наградната игра трае до 17.10.2016 година.