VIVA наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Наградна игра на Viva!

Каде се крие ВИВА сокчето на сликата?

Пронајдете и споделете го во коментар под објавата поставена на Facebook страната до 10 октомври до 12 часот.

По случаен избор еден од Вас ќе ужива во подарок од ВИВА.