Продавниците Купи Евтино подаруваат!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

За да учествувате во наградната игра, потребно е да направите:

1. Кликнете лајк на Facebook страната 
2. Споделете ја сликата
3. Во коментар напишете го Вашето име и презиме

Moра да ги извршите сите чекори за да учествувате во наградната игра.
Среќниот добитник ќе биде избран на 19.10.2016 година.