Наградна игра на Купи патики!

Рејтинг на корисник:  / 1
AddThis Social Bookmark Button

Во оваа наградна игра ќе има 5 добитници на Converse !!!

Наградната игра трае до 16.10.2016 година.

За да учествувате во играта потребно е :
1. "LIKE" на објавата поставена на Facebook страницата
2. "SHARE" на објавата 
3. Во коментар напишете "Споделено"

Победниците се избираат по случаен избор и ќе бидат објавени на 16.10.2016 година.