Наградна игра на Центар за странски јазици "Волшебно Сонце"

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Наградна игра! 

За да бидете учесник во наградната игра потребно е да ја посетите Facebook страницата и во коментар на објавата, точно да одговорете на следново прашање:

Колку и кои странски јазици се изучуваат во Центарот за странски јазици Волшебно Сонце?

Вашите одговори испратете ги во коментар, а оставете Ваш телефонски број во инбокс!

Очекувајте многу вредни награди.