Soni Shoes Ве наградува!

Рејтинг на корисник:  / 1
AddThis Social Bookmark Button

Наградна игра на Soni Shoes!

За да станете потенцијален добитник на пар чизми по Ваш избор потребно е:

1. Лајкнете ја Facebook страницата 

2. Споделете ја објавата на Вашиот ѕид

Наградната игра трае до 11.10.2016 година. Добитникот ќе биде извлечен по случаен избор.