Наградна игра на Патики спортска опрема

Рејтинг на корисник:  / 1
AddThis Social Bookmark Button

НАГРАДНА ИГРА !

Направи SHARE на сликата поставена на Facebook страницата, на твојот фејсбук профил и стани потенцијален добитник на еден пар патики.

Наградната игра започнува денес и трае 10 дена (10.10.2016 - 20.10.2016 година ). 

Добитникот ќе биде изберен по случаен избор.