Красива наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Наградна игра на парфимерија и бижутерија КРАСИВА!

За да станете потенцијален добитник на чанта по Ваш избор, посетете ја Facebook страницата и споделувајте слики од нивните производи на Вашиот ѕид.

Добитниците ќе бидат извлечени по случаен избор. Наградната игра трае до 08.11.2016 година.