Anabella Beauty Spot Macedonia наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

ANABELLA повторно подарува!

За да учествувате во наградната игра:

  • Кликнете LIKE на Официјална Facebook страна
  • Изберете кој е Вашиот фаворит од новата линија производи pep - start од Clinique, истиот напишете го во КОМЕНТАР и станете потенцијален добитник токму на тој производ.
  • Дополнително кликнете LIKE и SHARE на постот.

Ќе бидат доделени 2 награди.
Двајцата среќни добитници ќе бидат избрани по случаен избор на 17.10.2016 година во 17:00 часот.