Dream by Almak наградува!

Рејтинг на корисник:  / 1
AddThis Social Bookmark Button

#DreamByAlmak Ви најавува НАСКОРО 4 НОВИ Sleep Shop ЛОКАЦИИ каде ќе можете да ги најдете нивните производи !!!

По тој повод #DreamByAlmak подарува дури 30 високо квалитетни перници !!!

За да учествувате во наградната игра:

  • За Like и Share на постот поставен на Facebook страницата ( 24 перници)
  • За Коментар на постот ( 6 перници)

Прогласувањето на победниците ке биде по случаен избор
Напомена: Ќе има 30 добитници !! 
Мора да имате Like на страницата на #DreamByAlmak за да учествувате во наградната игра.