Birteks House наградува!

Рејтинг на корисник:  / 1
AddThis Social Bookmark Button

Наградна игра на Биртекс!

За да учествувате во наградната игра потребно е:

  • стистене "Like" на Birteks
  •  СПОДЕЛЕТЕ го постот поставен на страната !

Најдобрите 3-ца фејзбукчии во замена за споделувањата ќе добијат зимска јакна,џемпер и блуза !
Среќните добитници ќе бидат објавени на 24.10.2016 година.