Glamorous Touch наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

#GlamorousTouch повторно наградува, овој пат со комплет (ланче+обетки)!

Се што треба да направите е:

  • да ја лајкнете Facebook фан странатa,
  • јавно да го постирате постoт
  • во коментар да го наведете Вашето име и презиме.

Добитникот ќе биде објавен во петок (14.10.2016 година) во 18 часот. Сите останати кои ќе учествуваат ќе имаат единствена можност да го нарачаат нивното омилено парче со 20%.