Slim Line Club Ве наградува!

Рејтинг на корисник:  / 1
AddThis Social Bookmark Button

Нова наградна игра на Slim Line Club!

Се што треба да направите за да учествувате во наградната игра е:

  • Тагнете пријател/ка во коментар на Facebook страницата, која би сакал/а да ја проба SLC PureSkin Multipetide Mask, новата anti age маска и добијте 20% на истата и бесплатно членство во Слим Лајн Клуб ! :D

Дознајте повеќе за маската :http://bit.ly/2dMCkfJ

Победниците ќе бидат објавени нa 14.10.2016 година во 14:00 часот!