Бутик М Ве наградува!

Рејтинг на корисник:  / 1
AddThis Social Bookmark Button

Нова наградна игра на Бутик М !

За да станете потенцијален добитник на комплетот од Адидас потребно е:

  • Лајкнете ја Facebook страницата 
  • Споделете ја објавата на Вашиот ѕид
  • Во коментар напишете ја величината која Ви одговара

Наградната игра трае до 20.10.2016 година.