Наградна игра на просветно дело!

Рејтинг на корисник:  / 1
AddThis Social Bookmark Button

Сподели, гласај и добиј подарок!

СЕ ПОДАРУВААТ 5 ПРИМЕРОЦИ ОД СПАС 3 НА ИСИДОРА БЈЕЛИЦА!
Наскоро од печат ќе излезе македонското издание на најголемиот водич низ тајните и методите на светската натуропатска медицина на реномираната писателка Исидора Бјелица.

Ова драгоцено издание за секој кој се грижи за своето здравје, ќе биде подарено на 5 најсреќни кои ќе ја споделат објавата поставена на Facebook страницата на Просветно дело, на својот ѕид и ќе гласаат за еден од трите предлози за дизајн на насловната страница.

Добитниците на книгата СПАС 3 - која претставува вистински бревијар од техники и тајни знаења за зачувување и подобрување на здравјето - ќе бидат објавени на 19.10.2016 година.