Патики МКД подарува!

Рејтинг на корисник:  / 1
AddThis Social Bookmark Button

ГОЛЕМА НАГРАДНА ИГРА!!!

Споделете ја сликата поставена на Facebook страницата на Вашиот ѕид и станете потенцијален добитник на еден од новите модели на NIKE ili ADIDAS 2016.

Наградната игра ќе трае до 22.10.2016 година.

Добитникот ке биде извлечен по случаен избор во 20:00 h.