Наградна игра на Kaspersky Makedonija

Рејтинг на корисник:  / 1
AddThis Social Bookmark Button

Kaspersky Makedonija подарува!

За да учествувате во наградната игра напишете го Вашето име и презиме во коментар на објавата поставена на Facebook страната.

По случаен избор ќе бидат одберени 10 среќни добитници, кои ќе имаат можност да уживаат во своето кафе во оваа кул Kaspersky чаша!