Наградна игра на Имунобор!

Рејтинг на корисник:  / 1
AddThis Social Bookmark Button

Викенд Наградна Игра – За здрави деца и задоволни родители!

Имунобор Кидс сируп
Еден од Вас ќе го добие Црвениот мајмун на среќата
За учество потребно е :
1. Да го споделите Вашето искуство со Имунобор кидс сирупот
2. Да кликнете Лајк на Facebook страната

Наградната игра ќе трае до 16.10.2016 година.
Победникот ќе биде објавен на 17.10.2016 година.