Makedonija Shoping подарува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

ГОЛЕМА НАГРАДНА ИГРА!?

Споделете ја сликата поставена на Facebook страницата, на Вашиот ѕид [LAJKNETE JA STRANICATA] и бидете потенцијален добитник на еден од новите модели на NIKE ili ADIDAS 2016.

Наградната игра ќе трае до 24.10.2016 година.

Добитникот ке биде извлечен по случаен избор на 27.10.2016 година во 20:00 h.