Купи патики повторно наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Купи Патики ќе додели 2 пара Addidas патики на најсреќните !

Се што треба да направите за учеството е:

1. Лајкнете ја Facebook страницата
2. Споделете ја објавата 2 пати
3. Тагирајте ваши 10 пријатели/ки во коментар.
4. Лајкнете ја поставената објавава

Извлекување на натпреварувачите кои ќе добијат 2 пара патики Adidass ќе биде на 25.10.2016 во 20 часот.