Бутик "Шема Ин" Ве наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

НАГРАДНА ИГРА!

Бутик "Шема Ин" oд новата колекција подарува кошула по Ваш избор. Се што треба да направите е:

1. LIKE на Facebook страницата
2. LIKE на сликата поставена на страницата
3. SHARE и 
4. Напишете го Вашето име во коментар

Добитникот ќе биде објавен на 22.10.2016 година и ќе известен во порака.