JUB Makedonija Ве наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Започна Наградната Игра на JUB Makedonija !

За да земете учество во наградната игра потребно е да ја посетите Facebook страницата и да дадете точен одговор на следното прашање:

Како гласи слоганот на ЈУБ?

Наградната игра трае до 24.10.2016 година.