Наградна игра на Styleonboard.mk

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

За  учество во изборот на дете со најдобар стил за месец октомври, потребно е да испратите фотографија во порака на Фејсбук фан страна Styleonboard.mk.

Потребно е да испратите само една фотографија од Вашето дете во омилената есенска модна комбинација.

Фотографијата, заедно со името на детето и возраста ќе бидат објавени во албум на оваа Фејсбук фан страна.

Гласањето трае до 31.10.2016 година заклучно до 23:00 часот.

Детенцето чија фотографија ќе собере најмногу лајкови, е победникот на овој избор за дете со најдобар стил за месец октомври 2016 година.

Повеќе за правилата на наградната игра овде.