Нова наградна игра на Hybread.mk

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Hybread.mk подарува!

Tutti Fruity е перфектен подарок за сите оние на кои им е потребно мало сласно освежување во животот. 

Шарената кутија содржи свеж овошен сапун Miranda со киви и боровница, може да се користи и за раце и за тело и Yuzu and cocoa крем за туширање со Yuzu цитрус и какао путер.
Се што треба да направите е во коментар под фотографијата поставена на Facebook страницата да одговорите точно на прашањето:

ШТО Е ЛУГА?

Oдговорот ќе го најдете на следниов линк.
Еден од Вас по случаен избор ќе го добие овој подарок.
Важно: Добитникот мора да ја има лајкнато фан страната на Hybread.mk.