CATALOG подарува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

ДВОЈНО ИЗНЕНАДУВАЊЕ!

Изненадување за Вас, но и Ваш пријател - двајцата добијте по една модерна огрлица со SWAROVSKI ELEMENTS кристали од најновата колекција есен/зима 2016/2017.

Што треба да направите? 

ЧЕКОР 1. Направете public share на фотографијата поставена на Facebook страницата
ЧЕКОР 2. Означете пријател во коментар
ЧЕКОР 3. Вие и Вашиот пријател лајкнете ја Facebook фан страница

Наградната игра трае до 19.11.2016 година. Добитникот на наградата ќе биде избран по случаен избор и објавен на 20.11.2016 година.