Samad Ве наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

AУТО5 Ве наградува!:)

Се што треба да направите е:

1. Напишете го во коментар Вашето име и презиме на објавата поставена на Facebook страницата;
2. Споделете (share-нете) ја објавата; 

Најсреќниот ќе биде награден со КОРИТО ЗА БАГAЖНИК - по модел на возилото.)