TOPER Ве наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Награда за верните читатели.

Романтична и хумористична приказна за неодоливата Френ чиј живот тргнува наопаку на нејзиниот триесетти роденден. Но баш тогаш работите стануваат интересни...

Се што треба да направите за да станете потенцијален добитник е like па share на Facebook страницата.

Добитникот ќе биде прогласен на 21.10.2016 година, по што ќе може да си ја подигне наградата во една од книжарниците на ТОПЕР.