Наградна игра на Parfemi Economic Makedonija

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Наградна игра на Parfemi Economic Makedonija!

 

Зошто ЕКОНОМИК парфеми? 

  • Во коментар на поставената објава на Facebook страната напишете го Вашето мислење, означете две личности и споделете јавно.
  • Добитникот ќе освои три Economic Parfemi по избор за себе и своите најдраги кои се означени:D

  • Добитникот треба да биде фан на Facebook страната, а ќе биде извлечен по случаен избор.

Наградната игра трае до 23.10.2016 година.