Жито Лукс наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Жито Лукс Ве наградува!
Поставена е една сложувалка. Дали можете да откриете кое од понудените парчиња недостасува?
Пишете ги Вашите одговори во коментар на Facebook страницата и тројца од Вас по случаен избор ќе добијат подарок.