Горска вода Ви подарува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Покажи колку добро ја познаваш Горска и освој подарок! 

^Одговори точно на трите прашања во коментар на Facebook страната, по случаен избор ќе бидат наградени тројца фанови со 1 пакет од најквалитетната Горска вода и 1 пакет од највкусните Гора сокови!