Frutti jaffa soft кекси Ве наградува!

Рејтинг на корисник:  / 1
AddThis Social Bookmark Button

Нова наградна игра на Frutti jaffa soft кекси!

Се бара наслов на фотографијата поврзан со Фрути кекси. За да учествуваш во наградната игра потребно е:

1. Стани фан на Facebook страницата
2. Во коментар напиши предлог наслов за сликата
3. Среќниот добитник на пакетче со Витаминка производи ќе биде објавен во понеделник на 24.10.2016 година.