Имунобор Ве наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Викенд Наградна Игра - За имуниот ситем !

ИМУНОБОР
Еден од Вас ќе го добие Црвениот мајмун на среќата
За учество потребно е :
1. ДА ГО СПОДЕЛИТЕ ВАШЕТО ИСКУСТВО СО ИМУНОБОР 
2. ДА СТАВИТЕ ЛАЈК НА FACEBOOK СТРАНАТА

Наградната игра ќе трае до 24.10.2016 година.
Победникот ќе биде објавен на 25.10.2016 година.