BioCosmos Ве наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

СЕ ДОДЕЛУВАат 20 МУСЛИ БАРОВИ!

Biocosmos е секогаш со Вас и Ве поканува да учествувате во наградната игра СПОДЕЛИ и ДОБИЈ!

Оваа седмица (21.10.2016-28.10.2016) ќе бидат доделени 20 мусли барови. Споделете ја објавата поставена на Facebook страницата, на Вашиот профил и најсреќниот ќе добие 20 мусли барови со мешани вкусови по избор, по случаен избор ќе биде одбран и соодветно известен со порака (31.10.2016) на неговиот профил, но првенствено ќе биде објавен во објавата. 

Изборот се прави од седум страни кои што биокосмос ги има на facebook, а тоа се: Биокосмос Битола; Биокосмос Велес; АРОНИЈА ЗДРАВА ХРАНА; Биокосмос Охрид; Bio Cosmos; Биона продавница за здрава и органска храна; BioCosmos продавница за здрава и органска храна.