Староградско Ви подарува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Староградско Ве наградува!

За да станете потенцијален добитник на пакет СТАРОГРАДСКО потребно е:

1. Станете фан на Facebook страната

2. Јавно споделете ја објавата на Вашиот ѕид

3. Напишете го Вашето име и презиме во коментар

Ќе бидат наградени тројца учесници. 

Наградната игра трае до 24.10.2016 година.