Нова наградна игра на Fili Avon!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

НОВА НАГРАДНА ИГРА!

 Учествувајте во новата наградната игра на Fili Avon. За да учествувате потребно е:

1.Кликнете ЛАЈК на ФЕЈСБУК СТРАНИЦАТА!

2.СПОДЕЛЕТЕ ја јавно сликата

3. Во коментар пишете споделено

4. При Вашето објавување (споделување) ТАГ-нете најмалку тројца Ваши најблиски пријатели

Ќе бидат доделени две награди:

Тоалетна вода Silky SOFT MUSK и Напреден антицелулитен гел

Наградната игра трае до 15.11.2016 година. Срекните добитници ќе бидат објавени на 16.11.2016 година после 20,00 часот.