JUB Makedonija Ве подарува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

#Наградната #Игра на JUB Makedonija

 

Одговорете точно на следното прашање поставено на Facebook страната:

Кое делче од ЈУБ сложувалката недостасува?

Одговори точно и во понеделник 31.10.2016 провери дали си добитник!