ХиперМаркет подарува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

ХИПЕРМАРКЕТ И КОЗМЕТИКА АУРА ВЕ НАГРАДУВААТ!

Кликнете ЛАЈК и СПОДЕЛЕТЕ ја јавно (public) сликата поставена на Facebook страната на Вашиот профил! 

Пет производи (течна пудра, бронзер, база за шминка, течен коректор и база за намалување на видливост на пори) ќе бидат распределени на тројца најсреќни учесници!

Наградната игра трае до 03.11.2016 година.