KARMAPix наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

KARMAPix наградува!

:-)Лесно и едноставно, постирајте ја најпозерската фотка од Вашето бебе, во коментар на објавата поставена на Facebook страницата. 3те слики со најголем број лајкови до 04.11.2016 ќе бидат НАГРАДЕНИ!

1 место: Персонализиран БЕБЕ PHOTO BOOK со слики од најпозерското фациче;
2 место: Персонализиран ЏЕПЕН PHOTO BOOK со најоригинални фотки;
3 место: ZZ PHOTO BOOK со фотки од Вашите најмали!

Проверете на https://karmapix.com/ колку брзо и лесно може да креирате вистинско персонализирано ремек дело и очекувајте го Вашето бебе на KARMAPix производите!