Пекара Ваташа наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Пекара Ваташа Ве наградува!

Споделете го постот поставен на Facebook страната и засладете го со торта Вашиот следен убав момент!

Добитникот ќе биде објавен во петок на 28.10.2016 година во 12 часот.

Напомена: Тортата е со износ до 2000 денари.