Наградна игра на Купи Патики Online Shop

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

НАЈГОЛЕМА НАГРАДНА ИГРА !

Ќе има по 5 добитници на Converse!!! Наградната игра започнува на 26.10.2016 до 03.11.2016 година.

За да учествувате, потребно е :

*LIKE на објавата поставена на Facebook страницата
*SHARE на објавата 
*Коментар Споделено/Spodeleno 
*Да ја имате лајкнато Facebook страницата

Победниците ќе бидат избрани по случаен избор и ќе бидат објавени на 03.11.2016 година.