Олала Ве наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Учествувајте во новата наградна игра на “OlalaBags&Fashion” и освојете ова прекрасна женска ташна!

За учество се што треба да направите е:

1.Кликнете ЛАЈК на Facebook страната.

2.СПОДЕЛЕТЕ ја ЈАВНО сликата.

3.При Вашето објавувањеТАГ-нете најмалку тројца Ваши најблиски пријатели.

Наградната игра ќе трае до 28.10.2016 година.