KupiodNas.MK Ве наградува!

Рејтинг на корисник:  / 1
AddThis Social Bookmark Button

ГОЛЕМА НАГРАДНА ИГРА!

Споделете ја сликата на вашиот ѕид, поставена на Facebook страницата и бидете потенцијален добитник на еден од новите модели на NIKE ili ADIDAS 2016.

Наградната игра ќе трае до 30.10.2016 година.

Добитникот ќе биде извлечен по случаен избор.