LAKME Macedonia Ве наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

#LAKME ПОДАРУВА!!! x 5 пар карти за 
НАЈЗБОРУВАНИОТ МОДЕН СПЕКТАКЛ ВО МАКЕДОНИЈА!

Уште 3 дена до Fashion Weekend Skopje 2016.

Тагнете го Вашиот партнер во коментар на објавата поставена на Facebook страницата и добијте 
VIP карта за двајца за Моден Викенд 2016. 

Добитниците ќе бидат одбрани по случаен избор!