Староградско повторно Ве наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Староградско наградува!

Се доделуваат по две влезници на десет фанови за ретро забавата по повод 30 години од првата полноќна забава во Македонија!

Споделете ја фотографијата поставена на Facebook страницата и напишете го своето име и презиме во коментар.

Во петок (28.10.2016 година) ќе бидат прогласени добитниците!