АД Европа наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

АД Европа Ви подарува Чокофино! 

:Споделете ја јавно објавата поставена на Facebook страната и пишете го Вашето име и презиме во коментар.

Ќе бидат одбрани 10 фанови кои ќе добијат подарок 2 пакувања од највкусниот чоколаден крем!