Се подаруваат Персонализирани шолји

Рејтинг на корисник:  / 3
AddThis Social Bookmark Button

НОВА НАГРАДНА ИГРА!

Се што треба да направите е:

1. Да ја лајкнете Facebook страната.
2. Да ја споделите објавата.
3. Да коментирате "споделено".

На 01.11.2016 ќе бидат избрани 5 среќни добитници на шолја со дизајн по нивна желба.