POXIPOL Makedonija наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Нова наградна игра!

Споделете ја фотографијата поставена на Facebook страницата и напишете го Вашето име и презиме во коментар.

Во петок на 28.10.2016 година ќе бидат прогласени тројца фанови кои ќе бидат наградени со брендиран подарок и примероци од POXIPOL®!