Vitalia Healthy food Ви подарува!

Рејтинг на корисник:  / 1
AddThis Social Bookmark Button

Vitalia Healthy food подарува!

Во коментар на објавата поставена на Facebook страницата, споделете ја фотографијата од својот Мусли оброк подготвен во Мусли баровите или од било кој купен производ на Виталиа и станете добитник на ОБРОК ЗА ДВАЈЦА во Мусли барот во Лептокарија!

Во петок 28.10.2016 година ќе бидат прогласени тројца добитници.