Petreski повторно Ве наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Станете добитник на спортска и релакс масажа!

Тагнете го во коментар на објавата поставена на Facebook страната својот пријател со кој сакате да го поделите овој подарок и реализирајте ги следниве точки:

1. Регистрирајте се на веб страната во делот за е-билтен www.petreski.mk
2. Јавно споделете го постот на Вашиот профил
3. Ставете лајк на Petreski

Подароците по случаен избор ќе бидат доделени во понеделник 31.10.2016 година.